Om MalerCarsten.dk

Historik

 

I 1996 startede jeg som selvstændig malermester efter 14 år som bygningsmaler. Allerede efter få år udvidedes arbejdsomfanget med sprøjteværksted, kontor og lagersalg af maling i Birkerød og i efteråret 2007 købes Beckers Farvecenter i Farum.

Siden 1998 har Beckers været mine fortrukne arbejdsprodukter, idet Beckers har et højt kvalitetsniveau på deres produktserier til konkurrencedygtige priser. Beckers er yderligere den største producent af svanemærket maling, hvilket garanterer dig, som forbruger, et kvalitets produkt med mindst mulige farlige stoffer i malingen.

I årene 2007-2009 afviklede jeg stille og roligt malerfirmaet for at fokusere på driften af butikken i Farum, hvor alle mine kunder kan drage fordel af den høje faglige kompetence der eksisterer i butikken.

Dansk nethandel har fortsat et uforløst potentiale og i 2012 besluttede jeg at åbne netbutikken, MalerCenteret.dk, for at lette købsprocessen for mine kunder. Der er desværre brodne kar i branchen der via vildledende markedsføring på nethandel skaber urealistiske forventninger til prisfastsættelsen af produkterne. Jeg vil derfor pointere at, hos MalerCenteret.dk handler vi kun ud fra producentens vejledende priser, men vi kan samtidige tilbyde lave priser der ligger under butiksprisen, så længe du bestiller over MalerCenteret.dk, da varerne derved kommer direkte fra leverandørerne. 

Efteråret i 2015 bliver jeg desværre nød til at lukke butikken, ejeren havde solgt ejendommen og der skulle bygges en dagligvarebutik, desværre var tiden ikke, til at etablere sig i andre lokaler i byen, jeg flyttede derfor til Jyllinge med varelageret og begyndte igen at male, hvilket jeg havde savnet i flere år. 

Webshoppen malercenteret.dk og malercarsten.dk forsætter fra lageret i Jyllinge, hvor jeg også har et stort malerværksted.

Som tidligere udfører jeg kvalitets malerarbejde og til rimelige priser. Store som små opgaver, eller som medhjælp til dine maleropgaver.

Carsten Rishøj

 

 

IMG_1101.jpg

Lageret i Jyllinge

Brug for maling her og nu, ring 20206364 så finder vi en løsning.

Nyt hjem!

Køb maling, det næsten som at få et -

-Nyt hjem uden at flytte.