Handelsbetingelser

I forbindelse med køb på MalerCarsten.dk

 

Ansvarlig;

MalerCarsten.dk ApS
Møllehaven 12a
4040 Jyllinge

CVR-nr.: 28285205 

Telefonnummer: 20206364

 

Leveringsbetingelser

Vi sender under normale omstændigheder din levering 1-3 dage efter, at din bestilling/betaling er modtaget. I særlige tilfælde kan afsendelsen være anderledes og du vil modtage en bekræftelse via e-mail, hvor det fremgå de ændrede omstændigheder. Hvis der gælder særlige afsendelsestider for din levering, vil du få dem oplyst i din e-mail-kvittering. 

Vi leverer med Post Danmark, Fragtmand, eller GLS, vi leverer i hele Danmark. Leveringstiden er 2-5 dage hverdage. Post Danmark leverer i overensstemmelse med gældende leveringsbetingelser for pakker. Vores fragtmand leverer til dit dørtrin/pakkeshop, medmindre der er aftalt andet direkte med fragtmanden. Vi påtager sig det fulde ansvar for varen, indtil du har modtaget varen på den opgivet leveringsadresse. Når du har modtaget varen, er ansvaret dit, det er derfor vigtigt at du nægter modtagelse hvis pakken er beskadiget, eller har tegn på at være åbnet mm.

Reklamationsret

2 års reklamationsret efter gældende købelov.

Betaling 

Paypal; Vi fremsender hurtigst muligt din ordre. Hvis du har valgt, at hente dine varer på vores lager i Jyllinge, ringer vi dig op for afhentningstidspunkt.

Visa/Visadankort/Mastercard; Vi fremsender hurtigst mulig din ordre, beløbet bliver først hævet, når vi har sendt din ordre. Hvis du har valgt, at hente dine varer på vores lager i Jyllinge, ringer vi dig op for afhentningstidspunkt. Når varerne er afhentet, hæver vi beløbet.

Mobilepay; Når din ordre er klar, sender vi en anmodning på beløbet, når vi har modtaget beløbet, fremsendes varerne til dig. Hvis du har valgt, at hente dine varer på vores lager i Jyllinge, kan du vente med at godkende vores anmodning, til du får varerne udleveret.

Bankoverførsel; Når vi har modtaget beløbet (1-3 bankdage) fremsendes varerne. Hvis du har valgt, at hente dine varer på vores lager i Jyllinge, ringer vi dig op for afhentningstidspunkt.

Fortrydelsesret

Hvis du som forbruger køber en vare på Malercarsten.dk,vil du som udgangspunkt have fortrydelsesret, men du kan ikke fortryde køb af vare der er produceret specielt til dig. Dvs. du kan ikke fortryde køb af tonet maling og metervare. 
Fortrydelsesretten indebærer, at du som forbruger kan træde tilbage fra købet og at købsaftalen betragtes, som om den aldrig var indgået. Du kan benytte dig af din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen fra fragtmanden eller postvæsenet.

Hvis du derimod acceptere at modtage varen, kan du benyttet dig af din 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du senest på 15. dagen efter, at du modtog varerne, skal returnere dem til os. Det er tilstrækkelig for rettidig returnering, at du har overgivet varerne til selvstændig fragtfører på sidste dagen. 

Fortrydelsesretten kan kun udbygges, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi. Det vil sige, at fortrydelsesretten ophæves, hvis varerne tages i brug og forseglingen derved brydes. 

Når du udnytter fortrydelsesretten, kan du returnere dine varer på vores lager i Jyllinge (efter forudgående aftale) uden omkostninger for dig.

Du kan også sende returvaren til:

MalerCarsten.dk ApS
Møllehaven 12a
4040 Jyllinge

Har du fået fri fragt,bortfalder den, hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, du skal derfor betale for fragten, det vil fremgå af kreditnotaen som du modtager fra os.

Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er portoen/fragten. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Når vi har modtaget dine returvarer og kontrolleret, at de lever op til reglerne for fortrydelse, tilbagebetaler vi købsprisen til dig. Pengene bliver indsat på det betalingskort eller bankkonto, du har betalt med. Vi bestræber os på at returnere pengene til dig inden 7 hverdage, efter at vi har modtaget varerne fra dig. Aflever du på vores lager i Jyllinge, kontrolleres varens tilstand med det samme og pengene kan overføres samme dag.

Hvis ikke vi mener, betingelserne for udøvelse af returret er opfyldt, så kontakter vi dig og angiver årsagen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Emballagestørrelse

Vi ønsker at gøre opmærksom på at producenternes emballagestørrelse kan variere i literindhold afhængig af farvevalg, hvilket er kutyme i branchen.

 

Brug af personlige oplysninger

Malercarsten.dk bruger udelukkende de oplysninger, du giver os, til at sende dig beskeder og oplysninger via dit køb, med mindre du samtidige siger, ja tak, til at modtage vores nyhedsbrev. Det er en forudsætning for at Malercarsten.dk kan behandle oplysninger, at du som pågældende har givet dit udtrykkelig samtykke til det, eller at behandlingen er nødvendig for at opfylde en aftale, som den pågældende er part i. Har du som forbruger f.eks. indtastet oplysninger om dig selv i forbindelse med køb, så har MalerCarsten.dk ret til at behandle oplysningerne med henblik på at kunne opfylde aftalen. I den sammenhæng har MalerCarsten.dkbrug for dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. 

Når der indsamles personligoplysninger sikrer MalerCarsten.dk, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Malercarsten.dk ApS har den dataansvarlige adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til Malecarsten.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand, og der registreres ingen personfølsomme oplysninger. 

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du kan se og rette oplysninger ved at logge ind på din profil. Som registreret kunde har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ydermere har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. I forbindelse hermed bedes du rette telefonisk henvendelse til MalerCarsten.dk på telefonnummer 20206364. 

MalerCarsten.dk opbevarer dine oplysninger optil 5 år efter du sidst har logget ind. Vi sender dig en e-mail efter de 5 år er gået, hvor vi gør dig opmærksom på, at MalerCarsten.dk vil slette dine informationer. For at bevarer dine informationer skal du blot logge ind på din profil, hvorved din konto aktiveres.

På MalerCarsten.dkanvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.